Hirdetés

Újabb CoolMod kiegészítő a Thermaltake-től

Hirdetés

A Thermaltake rájött, hogy a dizájnos alkatrészeket jobban szeretik a felhasználók. Így külön létrehozta a CoolMod termékvonalat, mely a már meglévő alkatrészek enyhén felturbózott változatát jelenti. Már mi is beszámoltunk a LED-es VGA hűtőjükről, több CPU coolerük is fényárban úszik, most pedig újabb CoolMod eszközzel ismerkedhetünk meg.



Az igazán fantáziadús A1556 névre keresztelt eszköz egy átlátszó műanyag lap, melynek négy oldalán egy-egy LED van elhelyezve. Az A1556 8 centis ventikre szerelhető, és részben rácsként is üzemel, de az igazság az, hogy kicsit akadályozza a szabad légmozgást. Piros és kék LED-ek találhatók a műanyagon, melyeknek extra csatlakozóik vannak.



Ugyanis a Thermaltake úgy képzelte el, hogy az alaplap HDD LED és Power LED csatlakozójáról lehúzzuk az eddigi, gépház elején található LED-eket csatlakoztató kábeleket, majd helyére dugjuk az A1556 sajátjait, és alapállapotban csak a kékek világítanak, merevlemez művelet esetén pedig a pirosak is izzásba kezdenek. Persze hogy ennek mennyi értelme van, azt döntse el a felhasználó!

Annyi biztos, hogy a Thermaltake rakott a dobozba átalakítókat is, melyek segítségével közvetlenül a tápegységről kaphatja az áramot, így érve el folyamatos világítást. Ez a termék is bizonyítéka annak, hogy a LED-esítés a legnépszerűbb trend az alkatrészgyártók között, már csak a külső perifériák nem kaptak eddig világítást. Az eszköz áráról nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés