Hirdetés

2018. június 24., vasárnap

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

Új VGA érkezik a Palit GameRock sorozatába

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Új taggal bővül a Palit GameRock sorozata, mondanunk sem kell, hogy a GeForce GTX 1080 Ti-re alapozva.

Bővül a Palit GameRock sorozata, az új VGA kártya az NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti GPU-ra épül, és a Founder’s Editionhöz képest a gyártó állítása szerint akár 7 százalékkal is nagyobb teljesítményt nyújt, köszönhetően a gyári túlhajtásnak, ami OC módban 1594/1708 MHz-et, Gaming módban 1556/1670 MHz-et jelent.


[+]

A kártya fő érdekessége persze a Palit TurboJET4 hűtőrendszere, amelyben négy ventilátor dolgozik,  párosával ellentétes irányban forogva, úgy, ahogy azt a koaxiális helikoptereknél (például Ka-26) is láthatjuk. A cég szerint ezzel alacsonyabb zajszint érhető el, mint a hagyományos megoldásokkal, és a hagyományos, duplaventilátoros hűtőkhöz képest 12 °C-kal alacsonyabb hőmérsékletet is kapunk.


[+]

Meglepetést valószínűleg senkinek nem okozunk azzal, hogy a kártya világít is, hiszen nem hiányoznak róla az RGB LED-ek, amelyekkel a GPU hőmérsékletét lehet lekövetni, de szinkronizálhatjuk az alaplapi fényekkel is. Extra még a kettős BIOS, illetve az alacsonyabb terhelésen a leálló ventilátoroknak köszönhető 0 dB-es zajszint.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.