Hirdetés

Új tévétuner a Leadtek kínálatában

A Leadtek piacra dobta új analóg tévévevőjét, a WinFast PalmTop TV nevű készüléket. A tuner USB 2.0 interfészen keresztül csatlakoztatható számítógéphez. Hardveres kódolóegységet nem tartalmaz, de a mellékelt szoftverek segítségével képes az anyagok MPEG-1/2 (más kodek révén akár MPEG-4) formátumba tömörítésére, merevlemezre rögzítésére, illetve optikai médiumra írására. A PalmTop TV egyszerre két csatornát tud megjeleníteni, akár egymásba ágyazva; felvétel alatt időeltolásos lejátszásra is mód van, és a rögzítés időpontja előre beprogramozható.

Más eszközökhöz hasonlóan kompozit és S-Video bemenet, valamint sztereó audiobemenet is rendelkezésre áll, így digitalizáláshoz is használható a készülék; a PAL, SECAM és NTSC szabványt egyaránt támogatja. Állóképeket JPEG vagy BMP formátumban tud eltárolni. A PC audiobemenetére külön nem kell csatlakoztatni, a kép- és hangjelek egyaránt az USB-kábelen közlekednek. A WinFast PalmTop TV mérete mindössze 11 x 6,7 x 2,5 cm.

A Leadtek a videók lejátszásához, szerkesztéséhez és archiválásához a Ulead VideoStudio 9 SE, DVD MovieFactory 4 SE, Cool 3D SE, MuVee Auto Producer 3 és Cyberlink PowerDVD 6 szoftvereket bocsátja a vásárlók rendelkezésére, ezenkívül kábeleket és távirányítót is csomagol a dobozba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés