Hirdetés

Új Sony LCD-kijelző

Hirdetés

Különlegessége és érdekessége, hogy a készüléket külön illesztőszlottal látták el a Memory-Stick memóriakártyák számára. Így a kijelzőn akár ezen egységeken tárolt képeinket is megnézhetjük. Az egyediségnek azonban ára van, a következő hónaptól kapható készülék "csekély" 7 ezer euróba kerül majd.

A 9,3 cm mély képernyő maximális felbontása 1280x768 képpont, a képátlója pedig 76 cm, ami egy 30 colos monitornak felel meg. A sztereó berendezésekkel vagy a PC-vel való összeköttetésről egy külön - az eszközt kábellel összekötő - médiabox gondoskodik.


Forrás: www.zdnet.de

A négy Scart-csatlakozó mellett (ebből három RGB-bemenet), a Sony KLV-30MR1 egy kompozit és egy S-videó-bemenettel is rendelkezik az előoldalán, így például egy kamkordert is ráköthetünk és a digitális filmet lejátszhatjuk. A Surround Sound zenei hangzásról egy mélynyomó- és egy központi (center) hangszóró-csatlakozó gondoskodik.

A kijelző két beépített hangfalának teljesítménye egyenként 10 Watt és visszaadják a Virtual Dolby Surround és a BBE Sound Processing eljárással készített hangokat. A beépített videótext-dekóder maximum 250 oldalt tud tárolni egyidejűleg. A készülékhez egy 3 méteres kábel és egy asztali talp tartozik.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés