Hirdetés

Új SDXC UHS-I és XQD memóriakártyák érkeznek a Lexar műhelyéből

Hirdetés

A Lexar új XQD és SDXC memóriakártyákat jelentett be, melyeket már most januárban megvásárolhatunk. Az XQD új kártyaformátum kínálata, amit eddig csak a Nikon használ professzionális, tükörreflexes fényképezőgépében, a Nikon D4-ben, 32 és 64 GB-os variánsokkal bővül, míg az SDXC szabványúból 256 GB-os lesz elérhető (SDXC UHS-I).

Az XQD termékek 1100-szoros sebességjelzést kaptak, ami 168 MB/mp olvasási adatátviteli sebességnek felel meg. A gyártó USB 3.0 csatolófelületű kártyaolvasót is elérhetővé tesz az új termékekkel egyidőben, így az adatok másolása sem jelenthet majd szűk keresztmetszetet a munkafolyamatban. A Lexar 256 GB-os SDXC UHS-I memóriakártyája 600-szoros adatátviteli sebességre képes (90 MB/mp – olvasás esetén). A termék megvásárlásával jogosultságot szerzünk az Image Rescue 4 adatmentő alkalmazás letöltésére és használatára.

A Lexar Professional 1100x XQD kártyák és az XQD USB 3.0 kártyaolvasó már e hónapban elérhető lesz 300 (32 GB), 580 (64 GB), illetve 45 (olvasó) dolláros áron. A 256 GB-os Lexar Professional SDXC UHS-I már kicsit drágább lesz: egy dollár híján 1000 USD-t kell érte fizetni.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lexar

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés