Hirdetés

Új Playstation 2 modell érkezik

Hirdetés

Az új változat legfőbb előnye és ismérve, hogy már akár saját égetésű DVD-lemezeket is képes lejátszani. A másik fontos újítás, hogy az átdolgozott konzol - elődjéhez képest - jóval csendesebben végzi a dolgát, így nincsenek zavaró zörejek DVD-film nézése, vagy játékok közben. Az új termék az SCPH-50000 típusjelet kapta és májusban, Japánban jelenik majd meg. Jó hír, hogy a Sony e készüléknél is az arany középutat választotta, az eszköz ugyanis mind a DVD-R, DVD-RW, mind a DVD+R, DVD+RW korongokat támogatja. Kivételt csak a DVD-RAM formátum képez.


Forrás: www.tecchannel.de


A cég szerint a kicserélt DVD-meghajtónak és a zajcsökkentő változtatásoknak köszönhetően közel 30 százalékkal csökkent a PS2 zajszintje. Változott a termék belső kialakítása is, az új konzol háza már egy beépített infraszenzort is tartalmaz. Az új modellhez kapható lesz az SCPH-10420 típusú távirányító, amellyel ki- és bekapcsolható majd a konzol, illetve ki- és bemozgatható a DVD-meghajtó lemeztartó polca.

Az SCPH-50000 ára 224 euró lesz ÁFÁ-val együtt. Ha ehhez hozzávesszük az európai import költségeit, könnyen kiszámolhatjuk, hogy várhatóan semmi sem valósul majd meg a Sony által korábban beharangozott árcsökkentésből. A Nintendo GameCube és a Microsoft Xbox továbbra is jóval olcsóbbak lesznek az új Playstation 2 változatnál.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés