Hirdetés

2018. június 21., csütörtök

Útvonal

Hírek » Hűtés rovat

Új, LED-es változat készült a Cryorig H7-ből

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az NZXT-vel közösen készített új hűtő szerencsére nemcsak a fénytechnika területén hoz újat az eredetihez képest

A Cryorig a tavalyi Computexen árulta el, hogy összeállt az NZXT-vel, és készített egy újabb változatot a H7-ből, H7 Quad Lumi néven, de akkor még az árakról és megjelenésről nem tudtak semmit sem mondani.


[+]

Szerencsére az újdonság nem kizárólag a Lumi Lightning System névre hallgató, RGB-s megoldásból áll, hanem a lényegi részen is fejlesztettek: változott a rögzítés, módosultak a hőcsövek (három helyett négy van), illetve cserélték a ventilátort is, bár a specifikációk alapján a QF120 Balance és az új QF120 LED között egyedül a fehér LED-ek tekintetében van különbség. Ami az előbb felsorolt változtatások hatását illet, a legfontosabb, hogy 140 wattról 160 wattra módosult a megengedett TDP, illetve igencsak kibővült a támogatott foglalatok köre: megjelent az LGA 2011-v3 és a 1366 is a listán. Mindezek mellé fontos információ, hogy a borda és a ventilátor mérete nem változott, azaz az új H7 sem nagyobb az elődnél.


[+]

A hűtést kevésbé befolyásoló újdonság a Lumi Lightning System, amiben az NZXT keze is benne van, az RGB LED-eket vezérlő modul és szoftver ugyanis tőlük származik a Hue+ és a CAM képében. Az új hűtőre két különálló LED-sor került, az egyik a hűtő tetejét, a másik az alját világítja ki, és ezeket a szoftverből külön is vezérelhetjük a CAM szoftverből, ahonnan egyébként a ventilátor fordulatszámát is módosíthatjuk, figyelhetjük a hőmérsékleteket, és így tovább.


[+]

Az idei Computex után a boltokba kerülő hűtő ajánlott végfelhasználói ára 60 euró lesz.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.