Hirdetés

Új HP nyomtatók minden felhasználói igényre

Hirdetés

A Hewlett-Packard Company által ma bemutatott új Deskjet nyomtatók és a kapcsolódó kellékanyagok a felhasználói igények széles skáláját lefedik.


HP Deskjet 995c (Photo Ret III)

A HP Deskjet-család éllovasa. Beépített Bluetooth és vezeték nélküli infravörös kommunikációs képességei révén 10 méteres távolságon belül a laptopról, PDA-ról, mobiltelefonról illetve egyéb Bluetooth-kompatibilis eszközről történő közvetlen, kábel nélküli nyomtatást is támogat.

HPA-architektúrája (High Performance Architecture) és 8 MB RAM memóriája 17 oldal előállítására teszi képessé percenként. 2400 x 1200 dpi-s felbontásának köszönhetően prémium fotópapíron fényképhű minőséget produkál. A havi 5000 oldal készítésére tervezett, optikai papírérzékelővel ellátott printer az automatikus kétoldalas nyomtatást is lehetővé teszi. Magyarországon még nem kapható.


HP Deskjet 960c (Photo Ret III)

A HP Deskjet 960c a költséghatékony, nagy teljesítményű, egyszerű és bővíthető nyomtatási megoldást igénylő felhasználók számára ajánlott. Integrált HPA-architektúrája 15 fekete-fehér és 12 színes oldal nyomtatását teszi lehetővé percenként. A számos intelligens jellemzővel (pl. automatikus fej beállítás és papírérzékelés, feladattörlő gomb) rendelkező nyomtató terhelhetősége havi 5000 oldal. A HP Deskjet 960c ajánlott bruttó fogyasztói ára 61,900Ft.


HP Deskjet 940c (Photo Ret III)

A fehér-szürkéskék színkombinációjú, elegáns HP Deskjet 940c-t otthoni környezetbe szánták. Integrált HP Photo Solution szoftverkészlete révén az eszköz rendkívüli színmélység előállítására képes, és valósághűen tudja megjeleníteni az emberi bőrszín árnyalatait. A HP Deskjet 940c ajánlott bruttó fogyasztói ára 49,900 Ft.


HP Deskjet 920c (Photo Ret III)

A HP Deskjet 920c fotórealisztikus nyomtatásra képes normál papíron is. Percenként akár 9 fekete, illetve 7,5 színes oldalt nyomtat. Halk eszköz, kézi kétoldalas nyomtatás is végezhető vele. Százlapos tálcája felhajtható, ha a nyomtató nincs használatban, ezért kis helyen is elfér. A legkedvezőbb árú Photo Ret III-as nyomtató ajánlott bruttó fogyasztói ára 39,900


HP Deskjet 845c (Photo Ret II)

A HP Deskjet 845c fényképminőségű képeket, éles fekete szöveget és szép színes grafikákat produkál. Ez a percenként 8 fekete-fehér és 5 színes oldal nyomtatására képes. A hétköznapi feladatokon túl hosszú transzparens- és fényképnyomtatásra is használható. Százlapos papírtálcájának és havi 1000 oldalas kapacitásának köszönhetően a komoly munkaterheléssel is megbirkózik. A HP Deskjet 845c ajánlott bruttó fogyasztói ára 31,900Ft.


HP Deskjet 656c (Photo Ret I)

A HP Deskjet 656c a vékonyabb pénztárcával és kevés hellyel rendelkező felhasználók munkatársa. A színes és fekete-fehér nyomatokat egyaránt egyetlen gombnyomásra produkáló eszköz telepítése és üzemeltetése még az elsőgépes felhasználóknak sem okoz gondot. A HP Deskjet 656c ajánlott bruttó fogyasztói ára 24,900Ft.


HP 15 kódszámú, csökkentett űrtartalmú fekete festékpatron

A HP új, csökkentett mennyiségű fekete festéket tartalmazó patront fejlesztett ki a HP Deskjet 940c és 845c nyomtatójukat csupán alkalmanként használó ügyfelek részére (termékszám: HP no. 15). A HP saját fejlesztésű, pigmentált festékét tartalmazó, költséghatékony patron jó minőségű fekete szövegképet produkál a legtöbb papíron.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

  • A HP megveszi a Compaq-ot!

    Huhúúúú! 25 milliárd dolláros részvénycsere keretében! Az új cég bevétel tekintetében alig marad el az IBM-től!

  • USB-s nyomtatószerver a HP-tól

    A nyomtatókat többféleképpen lehet hálózaton megosztani, amelyek közül a HP a nyomtatószerveren keresztüli megoldást támogatja.

Hirdetés