Hirdetés

Új G.Skill és A-Data memóriacsomagok az ünnepi hajrára

A G.Skill és az A-Data jelezte, hogy magas órajelen működő, DDR3 szabványú memóriákat dobnak piacra még az ünnepi szezon lezárulta előtt. Ennek megfelelően a tuningra vágyó felhasználók is megkapják a szükséges eszközöket a jobbnál jobb eredmények eléréséhez.


G.Skill PI Black DDR3 – 2000 MHz

A G.Skill a piac egyik leggyorsabb háromcsatornás memóriaszettjével állt elő, amelyet PI Blacknek nevezett el.  A vállalat 1,65 V-os feszültségigény mellett effektív 2000 MHz-en működő memórialapkákat kínál. A memóriamodulok időzítését gyárilag CL 9-9-9-24-re állították be, de - a gyártó közleménye szerint - a termék az előzetes teszteken gond nélkül működött 8-8-8-21-es érték mellett is. A memóriák 3 és 6 GB-os csomagokban érkeznek, az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nem érkezett információ.


A-Data XPG DDR3 – 1800 MHz

Az A-Data új, XPG szériás DDR3 moduljai ugyan nem tudnak 2 GHz-es órajelet felmutatni, de a legtöbb felhasználónak valószínűleg az 1800 MHz-es effektív működési frekvencia is elég lesz. A lapkák az Intel előírásának megfelelően 1,65 V-on üzemelnek, az időzítésüket pedig CL 8-8-8-24-re kalibrálták. A háromcsatornás csomagok 3 és 6 GB-os kapacitással, míg a kétcsatornás szettek 2 és 4 GB-os változatban érhetők majd el. Az ajánlott fogyasztói árak e termékek esetében sem ismertek még.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés