Hirdetés

Újabb stílusos Samsung fényképezőgépek

Hirdetés

A Samsung intuitív felhasználói felülettel és figyelemre méltó, ám mégis egyszerű funkciókkal látta el két újdonságát annak érdekében, hogy a felhasználóknak valóban élvezetessé tegye a fényképezést. Az új készülékek ergonómiailag és esztétikailag a vásárlók igényeinek megfelelően lettek kialakítva. A kényelmesebb használat érdekében például áthelyezték, s enyhén döntött pozícióba hozták a kioldót. Esztétikai oldalon pedig a túlméretezett optikával akarják a komoly SLR vázak világát idézni. Érdekesség, hogy az objektívet övező fémes, tükröződő felületen csak akkor jelennek meg a gyújtótávolság és a rekeszértékek, ha fényképezőgépet bekapcsoljuk, és az optika üzemkész állapotba kerül.


Samsung ST5000

Természetesen az újdonságok technikailag is az élvonalat képviselik: a gyártó például 3,7 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel látta el a nagyobbik modellt, de a kettős képstabilizátor mindkét készülékben megtalálható. A „mindig jól sikerült képekről” a Smart Auto 2.0 helyzetfelismerő technológia gondoskodik, amely a téma környezetének legjobban megfelelő sémát és beállításokat automatikusan választja meg.


Samsung ST5000

A 14,2 megapixeles érzékelő, a hétszeres átfogású optika, a Smart Gesture UI (intelligens mozgásfelismerő felhasználói felület) mellett hab a tortán, hogy az ST5500 számos kommunikációs szabványt is felvonultat a képek könnyű és gyors megosztása érdekében. A Bluetooth 2.0 mellett rendelkezésünkre áll még például a Wi-Fi szabvány, ezeknek köszönhetően akár közvetlenül is feltölthetjük fotóinkat a Facebookra, a Picasara, a YouTube-ra vagy akár a saját samsungimaging.com fiókunkba.

A két fényképezőgéb főbb műszaki adatai:

Gép neve ST5500 ST5000
Érzékelő típusa, mérete CCD 1/2,33" CCD 1/2,33"
Effektív felbontás 14,2 megapixel 14,2 megapixel
Optika 7x optikai zoom (Schneider-Kreuznach) 7x optikai zoom (Schneider-Kreuznach)
Képstabilizátor van van
Képstabilizátor jellege digitális, optikai digitális, optikai
Kijelző érintésérzékeny 3,7" WVGA AMOLED érintésérzékeny 3,5" TFT LCD
Extrák különösen vékony kivitel, Bluetooth 2.0, Wi-Fi, email és közvetlen feltöltési lehetőség képmegosztó weboldalakra, AMOLED érintésérzékeny kijelző, Smart Gesture UI, intelligens szűrők (optikai és szín hatásokkal), kettős képstabilizátor, 7x optikai zoom, Smart Auto 2.0, intelligens album, intelligens arcfelismerés, tökéletes portré-rendszer, fotó stílus választó, beépített képkezelő szoftver különösen vékony kivitel, Smart Gesture UI, intelligens szűrők (optikai és szín hatásokkal), kettős képstabilizátor, 7x optikai zoom, Smart Auto 2.0, intelligens album, intelligens arcfelismerés, tökéletes portré-rendszer, fotó stílus választó, beépített képkezelő szoftver, panoráma segéd
Méret 103,8 x 58,3 x 19,6 mm 103,8 x 58,3 x 19,6 mm
Bruttó fogyasztói ár 399,99 USD 299,99 USD
Megvásárolható 2010 áprilistól 2010 márciustól

Hirdetés

Azóta történt

Hirdetés