Új digicamek a Kodaktól

A három új kompakt gép a "Color Science" képfeldolgozó processzor köré épül, amely garantálja a valósághű színeket és az optimálisan megvilágított képeket. Az EasyShare kapuján keresztül a Kodak újfajta dokkoló állomásához csatlakoztathatók a készülékek. Az új dokkoló beépített nyomtatóval rendelkezik, s kompatibilis a PictBridge szabvánnyal.


Kodak EasyShare DX7440

Az EasyShare DX7440 4-szeres átfogású zoommal rendelkező Schneider-Kreuznach optikával büszkélkedhet. Képérzékelője 4 megapixeles, a hátoldalon található TFT-kijelző különösen nagy: átmérője 2,2 hüvelyk. A beépített 32 MB memória mellett MMC/SD memóriakártyákra menthetjük képeinket. A Kodak EasyShare DX7440 nem csak kezdőket, de haladó fotográfusokat is kielégít: minden paraméter manuálisan is állítható. Csekély, 0,2 másodperces kioldó-késleltetésével lesifotósoknak is ideális a gép.


Kodak EasyShare CX7330

Újak a Kodak EasyShare CX7330 és EasyShare CX7530 készülékei is. Előző három, utóbbi öt megapixeles érzékelőre rajzolja a képeket. Mindkét fényképezőgép 3-szoros optikai zoommal rendelkezik. Előre programozott motívumokkal és sorozatfelvételi lehetőséggel is kecsegtet mindkét készülék. Az EasyShare CX7330 16 MB beépített memóriával és 1,6 hüvelyk átmérőjű TFT-kijelzővel rendelkezik. Ajánlott ára kereken 200 euró lesz.


Kodak EasyShare CX7530

Százötven euróval többért az EasyShare CX7530-et kaphatjuk meg. Ennek TFT-kijelzője már valamivel nagyobb: 1,8 colos. A beépített memória is kereken duplájára, azaz 32 MB-ra, nőtt. Mindkét készülék MMC/SD memóriakártyákkal bővíthető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés