Új Corsair K70 variáns érkezett a kánikulában

Az amerikai cég tovább bővítette a sikeres K70-es billentyűzet szériáját, és ötfajta mechanikus kapcsolóval kínálja.

A Vengeance K70 billentyűzet először 2014 derekán jelent meg a porondon, és családfáját a Corsair fokozatosan bővítgette az évek során. Az újabbnál újabb variációk között voltak RGB-s darabok, illetve többféle kapcsolóval árusított modellek is. A legfrissebb 104 gombos verzió a K70 RGB MK.2 névre hallgat. Néhány jellemzőjét a gyártó zászlóshajójától, a K95 Platinumtól örökölte, feketére színezett eloxált alumínium vázat és billentyűnként külön-külön programozható világítást kapott. Alapanyagának köszönhetően van súlya a drágaságnak; 1,25 kilogrammot nyom a mérlegen. Ötféle Cherry MX kapcsolóval (Blue, Red, Brown, Silent, Speed) szerelik, szóval mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.


[+]

Az MK.2-es burkolata alatt egy 32 bites ARM Cortex SOC is boldogítja a leendő felhasználókat, a három profil eltárolásáról pedig 8 MB (igen, kedves olvasó, ez nem elírás) flash memória gondoskodik. A Corsair iCUE segédprogramocskájának segítségével be tudjuk állítani a világítási profilokat és makrókat, mentés után a klaviatúra emlékezni fog rájuk. Az N-key rollover, a 100%-os anti-ghosting és a 125, illetve 1000 Hz közti tartományban állítható USB frissítési frekvencia magától értetődő. Az RGB LED fényében úszó céglogó és az új formát kapott médiagombok ismerősek lehetnek a már fentebb is említett K95 Platinumról. Külön hangerő szabályozó és egy USB 2.0 Type A port is elhelyezésre került rajta. Puha borítású csuklótámasza a leválasztható alfaj szülötte, miközben kábele fonott kivitelben illegeti magát a gangon. A vezeték ugyan fixált, de hosszúságát szabályozhatjuk a tasztatúra alsó felén terpeszkedő, X-alakú kábelvezető csatorna révén. A gyártó a WASD és QWERDF billentyűkhöz textúrázott és kontúros kupakokat is mellékel, az FPS és MOBA játékosok örömére.


[+]

A K70 RGB MK.2 Cherry MX Blue, Brown, és Red kapcsolókkal 160 dolláros, az MX Speeddel szerelt K70 RGB MK.2 Rapidfire 170 dolláros, az MX Silenttel szállított változat szintén 170 dolláros, az MX Speeddel ellátott, fehér-ezüst festésben díszelgő SE verzió pedig 180 dolláros árcédulát visel magán. A Corsair két év garanciát vállal a cuccokra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés