Új Audiotrak hangkártyák

A vállalat célja az, hogy igazi Surround Sound megoldásokat kínáljon az otthoni multimédia-, házimozi- és játék-fanatikusoknak. Persze ez nem meglepő (!) egy hangkártyákat forgalmazó cégtől...

Az Audiotrak MAYA 5.1 két bemenettel és hat kimenettel, míg az Audiotrak MAYA 7.1 két bemenettel és nyolc kimenettel rendelkezik. Mindkét termék a Sensaura 3D Sound Engine-t használja, amely a mai PC-s játékokban használt minden zenei formátumot (DirectSound 3D, A3D 1.0, EAX 1.0, EAX 2.0, Macro FX, Environment FX, Multi Drive, Zoom FX és I3DL2) támogat.


Forrás: www.au-ja.org

A DVD filmek nézésekor a két hangkártya egy többcsatornás "Surround Sound" teret hoz létre, egy Surround Sound hangfalszett vagy egy külső házimozi-rendszer segítségével. Mindkét hangkártya támogatja a következő SRS-funkciókat: SRS TruSurround XT, SRS TruBass, SRS Dialog Clarity és ICE.

Mind a két termékhez bőséges szoftvercsomag jár, amely a WinDVD 4.0 DVD-lejátszó programból, a 3D Maven Pro és az nTrack Studio nevű zeneszerkesztő szoftverekből áll. Az Audiotrak MAYA 5.1 ára 79 euró, míg az Audiotrak MAYA 7.1-é 99 euró. A két hangkártya egyaránt használható Windows 98SE, Millennium, 2000 és XP operációs rendszerek alatt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés