Új Asus hangkártya debütált

Hirdetés

Ha az Asus belekezd valamibe, akkor az rövid időn belül a piac állandó résztvevője lesz. A tajvani vállalat nemrég fogott bele a saját fejlesztésű hangkártyák gyártásába, az eddigi termést most egy új modellel koronázza meg, amelyet Xonar Essence STX névre keresztelt. A komponensek tekintetében igazán kitett magáért a cég, ugyanis a digitális jelek analóggá alakításáról (DAC – Digital-to-Analog Converter) a Burr-Brown PCM 1792A áramkörre gondoskodik, míg az analóg jelek digitálisra való formálása (ADC – Analog-to-Digital Converter) a Cirrus-Logic CS5361 feladata. A specifikációk alapján a termék lejátszáskor 124, felvételkor 118 dB-es jel/zaj arányt biztosít, emellett olyan beépített erősítő is található rajta, amely 600 ohmos fejhallgatók használata esetén is megfelelő minőségű hangzásvilágot garantál.

Az ASUS AV100 High-Definition Sound processzor támogatja a 24 bites, 192 kHz mintavételezési frekvenciájú hanganyagokat, és ismeri a Dolby Home Theater, valamint a DS3D GX2.5 3D gaming engine technológiát. Az egycsatornás PCI Express foglalattal ellátott kártya rendelkezik EMI pajzzsal is, ami az elektromágneses zajok minimalizálásáért felel.

A termék várhatóan már karácsony előtt megérkezik az üzletekbe, ajánlott fogyasztói áráról azonban még nem számolt be az Asus.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés