Hirdetés

Új 17 hüvelykes TFT-monitor a Hyundaitól

A Hyundai új 17 colos TFT-monitor érkezéséről adott hírt. A TN-paneles ImageQuest L72D-t a ma igen gyorsan számító 8 ms-os válaszidővel reklámozzák, de amint a Hardware-Mag rámutat, ez csak a szürkeárnyalatok közötti váltás idejét adja meg, a kombinált (tr+tf) reakcióidő így legalább 12 ms körül várható. Ez szintén nem nevezhető rossz értéknek, játékok is élvezhetők vele.

A kijelző 300 cd/m2 fényerőt és 700:1 kontrasztarányt biztosít; betekintési szögei vízszintesen 150°, függőlegesen 135°. A panel natív felbontása 1280x1024 pixel. A pixelhibákat illetően az ISO 13406-2 szabvány II. hibaosztálya esetében meghatározott értékek irányadók.

A monitor két 2 wattos hangszórót tartalmaz, s egy fejhallgatókimenetet is találunk rajta; videobemenetként D-Sub és DVI áll rendelkezésre, a gyártó a megfelelő kábeleket is mellékeli. A készülék fogyasztása maximum 45 watt, készenléti üzemmódban pedig kevesebb mint 1 watt. Az ImageQuest L72D szállítása február elején kezdődik meg, a 359 eurós ajánlott áron piacra kerülő termékre a Hyundai három év jótállást vállal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés