Új vezeték nélküli gamer headset bemutatására készül a Turtle Beach

Az Elite Atlas Aero ára és néhány fontosabb tulajdonsága már ismert, a részletes bemutató azonban a Gamescomon várható.

A nemrég a Roccatet felvásárló Turtle Beach kínálatában felbukkant egy új, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikáló gamer headset, amely az Elite Atlas Aero nevet kapta. Bár a részletes termékspecifikációk csak a jövő héten megrendezésre kerülő Gamescomon lesznek ismertetve, néhány tulajdonságot már most nyilvánosságra hoztak.

Tudjuk például, hogy a fém fejpánttal és hűsítő géllel töltött memóriahabos párnákkal felextrázott fejhallgató USB-s vevőegységen keresztül tartja a kapcsolatot számítógépünkkel, valamint hogy virtuális 3D térhangzást és egy úgynevezett Superhuman Hearing módot is kapni fog. Utóbbi működését ugyan nem részletezték, de az Astralis eSport csapat főszereplésével készült, ráadásul igen humorosra sikerült promóvideó szerint a leghalkabb lépéseket is meghallhatjuk ennek segítségével. A termékoldal 30 órás üzemidőt ígér egyetlen feltöltéssel, szoftveres téren pedig úgy néz ki, nem lesz okunk panaszra. Külön szabályozhatjuk például a voice chat és a játék hangerejét, de rendelkezésünkre áll majd egy 10 sávos hangszínszabályzó is, mellyel igényeinkre szabhatjuk a headset hangzásvilágát.

A fejhallgatón kívül bejelentették az Atlas Edge névre keresztelt USB-s hangkártya érkezését is, amely bármilyen, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval rendelkező headsetet képes virtuális térhangzással felruházni a Waves Nx és Maxx technológiák segítségével.


[+]

A Turtle Beach Elite Atlas Aero és Atlas Edge már előrendelhető a gyártó weboldaláról 149,95 és 29,95 dollárért, a pontosabb információk a Gamescomon várhatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés