14 új SSD-t kínál M.2 fogalatba a Transcend

A Transcend alaposan felkészült, hogy kiszolgálja az M.2 foglalatos SATA SSD-kkel kapcsolatosan felmerülő igényeket, hiszen egy sor ilyen slotba illeszkedő tárolóval rukkoltak elő. Az új MTS sorozatú SSD-k nagy száma elsősorban annak tudható be, hogy a vállalat alapvetően háromféle, 42, 60 és 80 milliméter hosszú modellekkel állt elő (rendre MTS400, MTS600, MTS800 jelöléssel), és ezeken belül még különféle tárkapacitású darabok között is lehet válogatni. A széles kínálatnak köszönhetően az M.2 szabvány szerinti bármely fizikai méretű kártyahelybe beilleszthető az áhított kapacitású tároló.


[+]

Mérettől és kapacitástól függetlenül mindegyik újdonság a jól bevált SATA 6 Gbps szabványra épülő, Transcend TS6500 vezérlőn keresztül kapcsolódik a rendszerhez, amit DDR3 gyorsítótár egészít ki. Sajnos az MLC NAND flash memóriákról bővebb információt nem közölt a gyártó. Az viszont biztos, hogy az MTS sorozat modelljei támogatják az energiatakarékos DevSleep üzemmódot, az Intel Smart Response technológiát, az NCQ-t, a TRIM, garbage collection és wear leveling funkciókat, illetve a S.M.A.R.T monitorozást, továbbá az ECC hibajavítás és az áramellátás hibáiból fakadó adatvédelem sem marad ki a funkciók közül.

Az MTS sorozat egyes modelljeinek tudását az alábbi táblázat foglalja össze:


[+]

A Transcend három év garanciával kínált MTS modelljeinek ára a következőképpen alakul: 32 GB - 39 dollár, 64 GB - 59 dollár, 128 GB - 99 dollár, 256 GB 169 dollár, 512 GB (319 dollár).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés