Tovább vetít a JVC

Amióta a JVC kiszállt a tévébizniszből, láthatóan némiképp több energiája maradt a többi termékcsaládjára. A vállalat most jelentette be, hogy 2011 februárjában új projektor kerül a boltok polcaira a Visualization Series tagjaként, név szerint a DLA-VS2100U típusjelzésű termék.

Egy hamisítatlan házimozi projektorról van szó, azaz letisztult dizájn, viszonylag magas valós kontrasztarány (20 000:1) ellenben alacsony fényerő, mindössze 1000 ANSI Lumen jellemzi a terméket. Ebből fakadóan irodai környezetben, ahol a tökéletes besötétítés ritkán oldható meg, annyira jól nem használható.

JVC DLA-VS2100U
JVC DLA-VS2100U

Ezek a technikai specifikációk abszolút középkategóriás terméket sejtetnek. Bizakodásra adhat okot talán, hogy a vállalat közleménye szerint, a saját fejlesztésű D-ILA technológiáját építették bele, amelyet már hosszú évek óta finomítgatnak.

A többek között két HDMI és egy VGA csatlakozóval is ellátott eszköz támogatja a Full HD (1080p/60) felbontású videotartalmak lejátszását. Horizontálisan és vertikálisan is rugalmas, tehát a felhasználó akár oldalára vagy fejre is fordíthatja, a vetített kép mindig ideális lesz. Ez jól hangzik, de ma már egyáltalán nem számít nagy durranásnak. A DLA-VS2100U-ről túlzás lenne állítani, hogy különleges lenne, így sikereket valószínűleg csak akkor arathat, ha az árát sikerül kellőképpen alacsonyan tartani. Mivel a vállalat hivatalos képviselete megszűnt az országban, így egyáltalán nem biztos, hogy találkozhatunk majd ezzel a projektorral a hazai boltokban. Minden a disztribútor döntésétől függ majd, ha ők látnak majd benne fantáziát, akkor azért van rá esély.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés