Külsejével a 80-as évekbe röpít vissza a Toshiba kazettás magnója

Persze az Aurex TY-AK1 számos modern funkcióval is rendelkezik.

A Toshiba életmóddal kapcsolatos szolgáltatásokért, termékekért felelős részlege a megoldásaival elsősorban a családokat, illetve az idősebb korosztály tagjait célozza meg. Talán ez utóbbinak is köszönhető, hogy a vállalat bejelentette, hogy színre lép egy új, otthoni hangeszközzel, amelyet az Aurex márkanév alatt dobnak majd piacra.

Toshiba Aurex TY-AK1
Toshiba Aurex TY-AK1 [+]

A TY-AK1 típusjelzésű termék rendelkezik beépített kazettás deckkel, CD lemezek kezelésére képes optikai meghajtóval, valamint saját médialejátszó szoftverrel, amelyre az USB porton vagy SD kártyaolvasón keresztül juttathatóak el az MP3, WMA, WAV vagy FLAC típusú hangállományok. Emellett ellátták AM/FM tunerrel, tehát rádiózásra is alkalmas, és támogatja a Bluetooth technológia használatát, azaz vezeték nélküli úton is átküldhetőek rá a különféle tartalmak. A dizájnja abszolút az ilyen jellegű termékek hőskorát, a huszadik század nyolcvanas éveit idézi, amire még rá is tesz egy lapáttal a frontfelületen elhelyezett dupla LED sor, amely a hang erősségét jelzi.

Toshiba Aurex TY-AK1
Toshiba Aurex TY-AK1 [+]

Ez alatt kapott helyet egy LCD kijelző, amelyen a különféle kapcsolódó információk jelennek meg, tehát például a lejátszott fájl, vagy az aktuálisan hallgatott rádióállomás neve, de itt lehet beprogramozni az időzített riasztás időpontját is. A 2 x 20 wattos teljesítményű Toshiba Aurex TY-AK1 27 000 jenes, azaz 64 000 forintos áron kerül a boltokba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés