Több gyártó is leleplezte a Titan X-et

Az NVIDIA a tegnapi napon mutatta be a GeForce GTX Titan X-et, amelyre vonatkozóan most a gyártók is leleplezték a saját fejlesztéseiket.

ASUS GeForce GTX Titan X
ASUS GeForce GTX Titan X

MSI GeForce GTX Titan X
MSI GeForce GTX Titan X

Gigabyte GeForce GTX Titan X
Gigabyte GeForce GTX Titan X

Természetesen a csúcskártyáknál megszokott startnak lehetünk szemtanúi, így tulajdonképpen mindenki az első bekezdésben linkelt referenciamodellre épít, azaz a konkrét kártyák szempontjából az egyes gyártók között nincs különbség.

Zotac GeForce GTX Titan X
Zotac GeForce GTX Titan X

Palit GeForce GTX Titan X
Palit GeForce GTX Titan X

Gainward GeForce GTX Titan X
Gainward GeForce GTX Titan X

Egyedül az EVGA gondolta úgy, hogy a vásárlók elvárják az extrákat, így a referenciamodell mellé készül egy Superclocked jelzésű, gyárilag tuningolt verzió, amelynek az órajeladatai még nem ismertek, viszont a hűtés nem változott.

EVGA GeForce GTX TITAN X Hydro Copper és Superclocked EVGA GeForce GTX TITAN X Hydro Copper és Superclocked
EVGA GeForce GTX TITAN X Hydro Copper és Superclocked [+]

A később érkező Hydro Copper verzió azonban már vízhűtőkre kialakított hűtőblokkot használ, ami természetesen nem komplett csomag, így rendelkezni kell a szükséges extra komponensekkel, de az EVGA valószínűleg úgy gondolja, hogy a megcélzott felhasználók körében ez nem jelenthet problémát.

A GeForce GTX Titan X hazánkban 395 000 forintba fog kerül, de a gyárilag tuningolt modellekért többet kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés