Thrustmaster fejhallgató egyenesen az amerikai légierőtől

A repülőszimulátorokhoz ajánlott gamer fejhallgató US Air Force minősítést kapott.

Úgy néz ki, rárepült a Thrustmaster a légi járművekkel kapcsolatos termékekre, ősszel ugyanis piacra dobnak egy kifejezetten repülőszimulátorokhoz tervezett fejhallgatót, amit a valódi vadászrepülőgép pilóták fejhallgatói ihlettek, és állítólag megkapta az Amerikai Egyesült Államok légierejének jóváhagyását is. A T.Flight U.S. Air Force Edition névre hallgató gamer headsetet a legnagyobb repülőgép-fanatikusoknak szánják, és a terméken egy 3,5 milliméteres jack csatlakozó csüng a 3 méteres vezeték végén. Így nem csak a PC-re fejlesztett, legrealisztikusabb játékokban, de konzolon és mobil eszközön is élvezhetjük a gyártó honlapján előkelő helyen szereplő kristálytiszta hangzást.

Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition
Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition [+]

A ránézésre műbőrnek tűnő fejpárnák alatt 50 milliméteres hangszórók találhatóak, ez az összeállítás pedig egy fémből készült vázon helyezkedik el. Az eszköz bal oldalára került egy tekergethető hangerőszabályzó gomb, ez alatt, pedig egy nem lecsatlakoztatható, flexibilis mikrofon várja az utasításokat. Mindkét oldalon találunk megtaláljuk a U.S. Air Force logóját, ez egy műanyaglemezen kapott helyet, amit kedvünk szerint cserélgethetünk. A vezetéken kapunk még egy vezérlőegységet, amivel a mikrofon hangerejét szabályozhatjuk, vagy akár teljesen lenémíthatjuk.

Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition
Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition [+]

A Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition augusztus 16-án válik előrendelhetővé 90 eurós áron, a szállítás és a boltok polcaira kerülés pedig október 31-én várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés