Hirdetés

TFT gombok nélkül

Az új TFT monitor különlegessége, hogy semmiféle kezelői felületet, azaz vezérlőgombokat nem fog tartalmazni. A káva elegáns alumíniumból készül, s csupán 23 centiméter a monitor mélységigénye.


Forrás: PC Welt

A kép különböző beállításainak paramétereit a Magic-Tune szoftver segítségével lehet majd beállítani. A monitor magasságát a dupla csuklós talapzat segítségével lehet egyéni igényeknek megfelelően kialakítani, csakúgy, mint a panel dőlésszögét (-5 és 135 fok között). Természetesen oldalirányba is lehet fordítani a panelt: mindkét irányba 175 fokban. De ez még nem minden, ugyanis a TFT-panel 90 fokban el is fordítható, az úgy nevezett portré állásba. A készülék betekintési szögei horizontálisan és vertikálisan egyaránt 178 fok.

A TFT-panel kontrasztaránya impozáns 800:1, válaszideje csekély 20 ms, míg a fényereje 250 cd/nm. Nem csak analóg D-Sub, de digitális DVI jelbemenetekről is gondoskodott a gyártó. A panel falra is szerelhető.

A készülék piaci bevezetésére 2004 első negyedében kerül sor; tartozékai a külső hálózati adapter, a jelkábel, a kézikönyv és a szoftver CD lesznek. A gyártó a CeBIT-en fogja bemutatni a monitort, szintén ekkor tudhatjuk meg a pontos megjelenési dátumot és árat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés