Tévézés a medencében vagy a cápák közt

Hirdetés

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy éppen a medencében, vagy a jacuzziban henyélt, esetleg az óceánparton pancsolt, mikor hirtelen eszébe villant, hogy mindjárt kezdődik a Betty, a csúnya lány legújabb része. Ilyenkor aztán nagy a kapkodás, rohanni kell a tévé elé, de a Panasonic most tett róla, hogy ezzel a jövőben ne kelljen fárasztani magunkat.

Bejelentették ugyanis, hogy hamarosan elérhető lesz az SV-ME870 típusjelzésű vízálló tévéjük. Az eszköz a hét hüvelykes képátlón maximum 840x480 képpont megjelenítésére képes, továbbá rendelkezik 4 GB belső memóriával, amelyre a felhasználó a tévéadásokat rögzítheti. Emellett arra is módja nyílik, hogy külső forrásból származó tartalmakat töltsön fel ide, hiszen a modell képes kezelni az SD, SDXC és SDHC kártyákat is.

A DLNA tanúsítvánnyal is rendelkező termék képes többek között az Mpeg4 AVC/H.264 vagy WMV fájlok lejátszására is, ezenkívül az MP3, az AAC, a WMA és a JPEG sem okoz neki különösebb problémát. Rendelkezik beépített antennával és digitális tunerrel, így mindenféle külső segédeszköz nélkül lehet vele tévézgetni a kádban. A leginkább egy digitális képkeretre hasonlító készülék háromféle színben kerül majd a boltok polcaira, amiből a fehér és a fekete egész jól fest, de talán lesz olyan vásárló, akinek a türkizkék is bejön. Arról, hogy mikor és mennyiért lehet majd megvásárolni ezt a csodát, egyelőre nem szolgált hivatalos információval a vállalat.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés