Hirdetés

TerraTec: USB-s vevő digitális tévézéshez

A TerraTec mindössze 74 x 50 x 23 mm-es méretű és 75 grammos tömegű tévétunert mutatott be, amely immár Magyarországon is igényt tarthat a vásárlók figyelmére. A Cinergy T2 földi szórású digitális adások (DVB-T) vételére képes a 174-230 MHz-es VHF és a 470-862 MHz-es UHF hullámsávon. A kis eszköz támogatja az MPEG-2 TS (Transport Stream) és PS (Program Stream) médiafolyamokat, így a sugárzott adás veszteségmentes rögzítésére ad lehetőséget.

Hirdetés

További szolgáltatásai között található a tévéjellel együtt vett teletext és műsorinformáció (EPG) támogatása, utóbbi segítségével a felvételek előre programozása sem okoz problémát. Teljes képernyős üzemmódban OSD-menü ad visszajelzést a beállításokról, amelyeket a mellékelt távirányító segítségével is módosíthatunk. A vevőegységhez antenna is jár, amely a DVB-T jellemzőinek köszönhetően kis mérete ellenére is jó vételhez segíthet, de a 75 ohmos bemenetre más antenna is köthető. A Cinergy T2 USB 2.0 porton csatlakozik a PC-re és tápellátását is innen nyeri.

Az üzletek polcaira 99,99 eurós ajánlott áron kerülő csomag a Cinergy Digital 2 kezelőszoftvert, valamint a Ulead DVD Movie Factory 3 TV és a CyberLink PowerDVD 5 alkalmazásokat is tartalmazza.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés