Tényleg jön a Samsung óriástabletje?

A Samsung az androidos tabletpiac egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb szereplője, így megannyi pletyka lát napvilágot a vállalat érkező termékeivel kapcsolatban. Egy azonban kitüntetett figyelmet érdemel, ugyanis úgy hírlik, hogy a korábban már híresztelt Samsung óriástablet valóban elkészül.

Hirdetés

A 18,4 hüvelykes kijelzővel rendelkező eszköz elvileg a szeptemberi IFA kiállításon úgymond megvillantott Galaxy View lehet. Az evleaks közölt is egy fotót az újdonságról, amelyen várhatóan a Samsung Exynos 7 Octa 7580-as rendszerchipet használja majd 2 GB rendszermemória társaságában a tableteknél megszokott körítés mellett. A kijelző felbontása a pletykák szerint 1920x1080 pixel lesz.


(forrás: evleaks) [+]

A termék a mérete miatt hordozhatóságra csak korlátozottan alkalmas, de állítólag lesz benne akkumulátor, így otthoni körülmények között könnyen mozgatható.

A pletykák szerint a legolcsóbb, 32 GB-os beépített tárhellyel rendelkező verziót 600 dollárért is haza lehet majd vinni, de a megjelenés pontos ideje még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés