Már lehet szavazni a legjobb IoT megoldásokra!

A Deutsche Telekom második alkalommal meghirdetett nemzetközi Üzleti appok versenyén mától bárki szavazhat az általa leghasznosabbnak ítélt üzleti IoT-alapú alkalmazásra.

A nemzetközi megmérettetésre a Deutsche Telekom a közép-kelet-európai régió nyolc országából vár Internet of Things (IoT) alapú fejlesztéseket és ötleteket, amelyek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. Nagyértékű nyeremények várják a jelentkezőket, köztük 10 millió forintos reklámkampány, továbbá a győztes a Deutsche Telekom üzleti partnerévé válhat nyolc országban, ezáltal 10,8 millió üzleti ügyfelet érhet el, valamint a jutalmak között lesz egy nemzetközi üzleti expón való részvételi lehetősége is 10 000 euró értékben.

A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a megcélzott üzleti közönség is szavazhat. A résztvevők növelhetik a pályázatukra érkező szavazatok számát és nyerési esélyüket, ha bevonják vállalkozó ismerőseik közösségét, hogy szavazzanak rájuk. A szavazás is megtérülhet: a regisztráló és szavazó vállalkozók és alkalmazottaik minden országban úgynevezett támogatóivá válnak annak az IoT-applikációnak, amelyre szavaznak, és támogatásukkal 6 millió forint értékű reklámkampányt nyerhetnek. Szavazni június 22-ig a www.sikerfal.hu oldalon lehet.

A versenyre eddig regisztrált Internet of Things, azaz IoT-alapú megoldások szinte minden területét érintik egy átlagos vállalkozás napi működésének, és rámutatnak, hogy mindennapi tárgyaink és eszközeink közül egyre több rendelkezik beépített, mobil internet csatlakozási képességgel. Az internethozzáférés segítségével e tárgyak és eszközök nem csupán tulajdonosaikkal, de egymással is képesek kommunikálni. Az összekapcsolt eszközök, illetve az ezekből kialakuló rendszerek – mint az okos iroda vagy az okos város – számos iparág üzleti tevékenységének jövőjét jelentheti.

További részletes leírás a versenyben lévő IoT-alapú alkalmazásokról, illetve naprakész információ a jelentkezésről és szavazásról az Üzleti appok honlapján, a www.sikerfal.hu oldalon található.

Azóta történt

Előzmények