2019. augusztus 23., péntek

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Szövetkezik az IBM és az Apple

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az iPadek és az iPhone-ok használhatók lesznek a nagyvállalati környezetben is.

Hirdetés

Az IBM és az Apple a mai napon egy érdekes közös bejelentést tett, melynek értelmében a két cég összefog az iPad és az iPhone nagyvállalati környezetben való terjedése érdekében. Utóbbira az almás vállalat nem is igazán koncentrált, hiszen végfelhasználóknak szánt eszközökről van szó, de valójában csak szoftver kérdése, hogy mely területek fedhetők le egy termékkel.

Az IBM és az Apple elnök-vezérigazgatója
Az IBM és az Apple elnök-vezérigazgatója

A tető alá hozott stratégiai megállapodás értelmében az IBM vállalja, hogy iOS-re optimalizálja felhős szolgáltatásait, illetve kész csomagokat kínálnak a nagyvállalatok számára az iOS-t használó eszközökkel. Az Apple az előbbiek mellett kibővíti az AppleCare támogatási programját kifejezetten a nagyvállalati igényekhez igazítva, illetve mindkét fél vállalja, hogy száz specifikus nagyvállalati megoldást és alkalmazást kínálnak az iPad és IPhone eszközökre.

Az Apple mindezek mellett a jövőben vállalja, hogy az iOS fejlesztésénél az IBM visszajelzéseit is figyelembe veszik, ráadásul utóbbi cég az iOS 8 nagyvállalati funkcióiban is szerepet vállalt, tehát ez a fajta együttműködés már korábban megkezdődött, de ezúttal szorosabbra fűzik az érintettek a szálakat.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.