Szokatlan formájú Walkman sportkedvelőknek

NW-S20x típusjelöléssel több új, különös formájú Walkman zenelejátszót dob piacra iskolakezdetkor a Sony. A hengeres formájú készülékek értesüléseink szerint 512 MB, 1, valamint 2 GB flashmemóriás háttérkapacitással látnak majd napvilágot, rózsaszín, fekete és ezüst festéssel. Az új zenelejátszókat elsősorban a sportszerető vásárlók számára fejlesztette a japán nagyvállalat, erre utal legalábbis a beépített G-terhelésmérő, illetve a lépésszámláló.

A vízálló lejátszó egysoros OLED-kijelzőt kap majd, kezelése pedig az eddigi megoldásokhoz képest kissé szokatlanul; részben egy gyűrű forgatásával történik. A hengeres testű Walkman lejátszó részletes paraméterei egyelőre nem ismertek, az ugyanakkor szinte biztos, hogy a szokásos formátumok mellett ez a típuscsalád elboldogul majd a vállalat saját fejlesztésű ATRAC tömörítési eljárásával kódolt zenékkel, továbbá biztos az is, hogy a készülékek FM tunert is fognak tartalmazni.

A tengerentúlon már leadható előrendelés az új lejátszókra; az 1 gigabájtos modellért 120 dollárt, a 2 gigabájtosért 150 dollárt kell fizetni (ez átszámítva nagyjából 26 200 és 30 500 forintnak felel meg).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés