Hirdetés

Szivárványszínben ragyognak a Corsair világítótornyai

Az iCUE LT100 Starter Kitben két, egyenként 46 ARGB LED-et felvonultató tornyot találunk.

Hirdetés

Egyre elterjedtebbé válnak az RGB-s, akár számítógépről, akár okostelefonról vezérelhető LED-szalagok, melyek méretre vágva és jól konfigurálva szép díszei lehetnek gamer sarkunknak. Hátrányuk, hogy mindenképp szükség van olyan tárgyra (TV, monitor) vagy bútorra, amire felragasztjuk őket, így egy viszonylag letisztult setup esetében be kell érnünk egy monitornyi szélességű fényforrással. Szerencsére a Corsair most megoldotta ezt a problémát, ugyanis piacra dobta iCUE LT100 névre keresztelt Starter Kitjét, melyben kettő darab 422 mm magas tornyot találunk, amiken egyenként 46 db ARGB LED sorakozik.


[+]

A tornyok közül az egyik egyfajta központi egységként funkcionál, ennek a 1,5 méteres vezetékét kell a számítógéphez csatlakoztatni, míg a másik, 1,8 m hosszú kábel a konnektorba megy és a tápellátásért felel. A másik tornyot már nem kell a számítógépbe dugni, elég, ha a másik toronnyal összekötjük, igény esetén pedig további tornyok is beépíthetők a láncba. Az eszköz 11 előre programozott effekttel rendelkezik, melyek között egy gombnyomással váltogathatunk, így számítógépre sincs szükségünk a vezérléshez, de az igazán gazdag testreszabhatóság csak az iCUE RGB szoftver segítségével lehetséges. A programban akár egyesével is megváltoztathatjuk a LED-ek színét, sőt, valószínűleg a Corsair K95 RGB Platinum XT tesztünkben részletezett, világításhoz köthető funkciók mindegyikét elérhetjük, továbbá kapunk még egy extra módot, amellyel monitorunk egy adott területének színvilága függvényében változnak a torony színei.


[+]

A dobozban a két torony mellett találunk még egy műanyag fejhallgatótartót, melyet az egyik egységre applikálhatunk fel.

A Corsair iCUE LT100 már rendelhető például az Amazonról (Magyarországról elég borsos szállítási díjért), a Starter Kit vételára 129,99$.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés