Szivárognak az információk az ASUS ZenPad tabletekekről

Hirdetés

Úgy tűnik, az ASUS már nagyon készül a hamarosan rajtoló Computex kiállításra, ahol a hírek szerint két táblagéppel fog debütálni a ZenPad tabletcsalád. A kiszivárgott információk szerint az androidos (5.0 Lollipop) masinák 7 és 8 hüvelykes képátlóval készülnek, ennek megfelelően pedig a ZenPad 7 és ZenPad 8 nevet viselik majd, továbbá elérhetőek lesznek Wi-Fis és 3G-s kiadásban is.

A kisebbik, azaz a ZenPad 7 állítólag az Intel és a Rockchip közös platformjára épít, méghozzá az Atom x3-C3230 rendszerchippel és 1 GB RAM-mal a fedélzetén, amit 8 és 16 GB belső tárhellyel toldanak meg, microSD kártyás bővíthetőséggel kiegészítve. A kijelzőt illetően a 7" biztos, és ezzel kapcsolatban a források IPS panelt, valamint 1024x600 képpontos felbontást rebesgetnek. A fehér és fekete készülékházzal érkező tabletre elő- és hátlapi kamerák is kerülnek, de ezek felbontásáról egyelőre nincs hír, szemben az akkumulátor kapacitásról, ami 3950 mAh lesz. A források már az árát is tudni vélik: 139 euró lesz a Wi-Fis, 159 euró pedig a 3G-s kiadás.

A nagyobbik, tehát a 8"-es ZenPad 8 combosabb konfiguráció lesz a 2048x1546 pixeles kijelzőjével és Z3560-as vagy Z3530-as Atom rendszerchipekkel, a rendszermemória kapacitása pedig 2 GB lesz. A belső tárhely 8-tól egészen 64 GB-ig terjed, és persze itt se hagyták ki a microSD támogatást, akárcsak a dupla kamerát, valamint a kétféle (Wi-Fi, 3G/4G) vezeték nélküli opciót. Több részlet viszont nem tisztázott, így például az ár sem, ezekkel minden bizonnyal meg kell várni a Computexet.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés