Hirdetés

Szélesvásznú monitoróriás a Delltől

Hirdetés

Várhatóan március elejétől lesz megvásárolható a Dell eddigi legnagyobb LCD-monitora, a 24 hüvelykes 2405FPW. A 16:10 arányú szélesvásznú kijelző 1920x1200 pixel natív felbontást nyújt, szürkeárnyalatok között átlagosan 12 ms alatt képes váltani, amely – bár nem a legalacsonyabb érték – már játékra, videózásra is alkalmassá teszi. A gyári adatok szerint a monitor maximális kontrasztaránya 1000:1, fényereje 500 cd/m2, betekintési szöge vízszintesen és függőlegesen a középtengelytől számítva mind a négy irányban 89 fok (ismeretlen kontrasztarány mellett).

A PC-re analóg és digitális interfészen keresztül csatlakoztatható kijelző szórakoztatóelektronikai berendezések számára fenntartott bemenetekkel (S-Video, kompozit és komponens) is rendelkezik. A számítógépről és – például – a tévéről származó kép egymásban vagy egymás mellett is megjeleníthető. A 2505FPW négyportos USB 2.0 hubbal is szolgál, valamint egy kártyaolvasóval, amely CF (Type I, II), Microdrive, SD, miniSD, MMC, SM, MS és MS Pro memóriakártyák kezelésére képes.

A kijelző talapzata módot ad a panel megemelésére és döntésére, de akár a portré üzemmódban történő használatra is. Hangszórót ugyan nem tartalmaz a készülék, ám az opcionális AS500 vagy AS500PA egység révén ezzel is egyszerűen bővíthető. A Dell új monitora 9,8 kilogrammot nyom, mérete 546 x 558 x 228 mm. Ára 1216 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés