Százdolláros tablettel újít az Archos, jön az Arnova 7

Hirdetés

Eddig is láthattunk már olcsó tableteket aránylag jó felszereléssel, viszont akiket egyik modell sem hatott meg, azok az Archos újdonságára lehet, hogy felkapják a fejüket – mi legalábbis felkaptuk. Az abszolút belépőszintű Arnova 7 egészen pontosan 99 dollárba fog kerülni, ami tényleg kimeríti a baráti ár fogalmát. Persze nem kell várnunk izmos konfigurációt és szoftveres részt, na de ennyiért ezt el is lehet nézni.


[+]

A nevének megfelelően 7”-es képátlójú kijelzővel felszerelt minitablet 800x480 pixeles felbontású érintőpanelt kapott, ami bőven elég a rajta futó 2.2-es Android, azaz a Froyo megjelenítésére. A 193,3 x 120 x 12,6 mm-es géptestbe belefért 4 GB tárhely, találunk rajta microSD kártyaolvasót, 2.0-s USB csatlakozót és hangszórókat, valamint helyet kapott benne egy IEEE 802.11b/g szabványokat ismerő Wi-Fi kártya is. Arról sajnos nincs információ egyelőre, hogy Bluetooth adapter lesz-e benne, valamint a processzor pontos típusa sem ismert, de reméljük, ezekre is fény derül majd. A másik negatívum, hogy 3G modem sincs, de ezért a Wi-Fi némileg kárpótol.

Kezdőknek tehát egész jó választás lehet az Archos Arnova 7, ha másra nem, böngészni, e-mailt és rss-t olvasni, vagy akár játékra is megfelelhet, 99 dollárért meg pláne. A debütálás dátumát viszont egyelőre nem árulta el a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés