Még a héten elérhetővé válik a SteelSeries Apex Pro Mini család

A 60%-os kiosztással és saját fejlesztésű kapcsolókkal rendelkező billentyűzet vezetékes és vezeték nélküli verzióban is piacra kerül.

A SteelSeries bejelentette, hogy hamarosan megérkezik az Apex Pro billentyűzetük 60%-os verziója az Apex Pro Mini, ráadásul rögtön kétféle verzióban is: míg az alapmodell kizárólag a mellékelt, lecsatlakoztatható USB Type-C kábelen keresztül használható, addig az Apex Pro Mini Wireless a 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás, illetve az 5.0-s verziójú Bluetooth kapcsolati módokat támogatja. Utóbbi esetében az energiát természetesen egy beépített akkumulátor szolgáltatja, amelynek üzemideje a csatlakoztatás módjától függően 30, illetve 40 óra lehet.


[+]

A 293 x 103 x 40,3 mm kiterjedésű billentyűzetek double-shot PBT kupakjai alatt a gyártó saját tervezésű OmniPoint 2.0 kapcsolóit használja, amelynek legnagyobb érdekessége, hogy az aktuációs pontot bárhova beállíthatjuk 0,2 és 3,8 mm közötti tartományban, sőt, rögtön kettőt is, így egy billentyű lenyomásával két funkciót is elérhetünk. A kapcsolók RGB-s háttérvilágítást is kaptak, amelynek testreszabását a SteelSeries Engine szoftveren belül végezhetjük el, a beállításokat pedig összesen öt, a beépített memóriában eltárolható profilba menthetjük el.


[+]

A két újdonság a tervek szerint még a héten elérhető lesz Európa fontosabb piacain (ebbe Magyarország valószínűleg nem tartozik bele, így az első körös rajtról elképzelhető, hogy le kell mondanunk), a vezetékes verzió 200, a vezeték nélküli modell pedig 260 euróért lehet a miénk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés