Hirdetés

Sötét üvegház a Gigabyte-tól

A komponensgyártó újdonsága nem reformálja meg a házpiacot, de a külsejére nem lehet panasz.

A beszédes nevű C200 Glass modell személyében új gépházzal bővült a Gigabyte kínálata, az újdonság az ATX méretű toronyházak kategóriáját erősíti. Az 523 x 514 x 277 milliméteres ház teljes egészében fekete alapszínét mindössze az előlapon függőlegesen elhelyezett, az I/O panelről vezérelhető RGB szalag fénye és a bal felső sarokban lapuló, fehér színű Gigabyte logó töri meg.


[+]

Az üresen 7,24 kilogrammot nyomó kuckó edzett üvegből készült oldallapja is kapott némi sötétítést, ezzel némiképp rontva a beltér láthatóságán, de ez a probléma világító komponensekkel áthidalható. Az oldallapot négy, kézzel oldható csavar kitekerése után vehetjük le, ekkor elénk tárul a 330 milliméteres VGA-kat és 165 milliméteres processzorhűtőket fogadó felső kamra. A maximum 170 mm hosszú tápegység a számára leválasztott alsó kamrában kaphat helyet két 3,5 vagy 2,5 hüvelykes adattároló társaságában, ha pedig ez nem lenne elég, akkor utóbbiból két darabot az alaplaptálca hátoldalára és felszerelhetünk.

[+]

A ház hűtését gyári állapotban egy darab, 120 mm átmérőjű ventilátor végzi, mely a hátoldalra került, ezt igény esetén kiegészíthetjük három 120-as vagy két 140-es légkavaróval elöl, továbbá két 120 milliméteres darabbal a tetőlemez alatt. A beszerelhető radiátorok maximális hossza elöl 360, fent 240, hátul pedig 120 mm lehet. A csatlakozókivezetések a ház tetejére kerültek, közéjük két-két USB 3.0 és 3,5 milliméteres jack dugó sorolható.


[+]

A Gigabyte C200 Glass már rendelhető például az Amazon webáruházából, árcéduláján a 64,99 dolláros összeg szerepel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés