Sony újdonságok játékosoknak

A korábbi bejelentésnek megfelelően augusztus végén érkezik a 40 gigabájtos merevlemezzel ellátott PlayStation 3 helyére – azonos árszinten – a 80 gigabájtos változat. A Sony Computer Entertainment friss közleménye szerint október utolsó napján ismét új modellel bővül a konzolcsalád, a PAL szabványt követő régióban ugyanis ekkor vezetik be a 160 gigabájtos tárolóegységgel felszerelt PS3-at. A 449 eurós ajánlott áron érkező változatot főleg azok figyelmébe ajánlják, akik gyakrabban töltenek le különféle multimédiás tartalmakat, vagy a PlayTV tuner segítségével digitális tévéműsorokat szeretnének rögzíteni gépükön.

Sony PlayStation 3

Európában várhatóan az év végén kerül az üzletekbe egy új kiegészítő a PlayStation 3-hoz, mely a szövegbevitelt hivatott megkönnyíteni. A Wireless Keypad a Sixaxis és a DualShock 3 kontrollerekhez illeszkedik, az alapgéppel vezeték nélkül, Bluetooth 2.0 interfészen keresztül kommunikál. „Communication” és „Message Box” gyorsgombjai az üzenetküldésre, játék közbeni chatelésre szolgáló ablakokat aktiválják, a „Touch Pad” gomb megnyomása után pedig érintésre érzékennyé válik az eszköz felülete, így például a webböngészés közbeni navigációt teheti könnyebbé. A Wireless Keypad ára egyelőre nem ismert.

Sony Wireless Keypad
[+]

Megújul a Sony hordozható konzolja is, bár a tavaly nyári modellfrissítéshez képest kívülről alig látható a különbség. Az új PSP-3000 modell a korábbival azonos felbontású, azaz 480x272 pixeles, de jobb színmegjelenítésű, napsütésben is jobban látható kijelzőt kapott. További újdonsága a beépített mikrofon, mellyel külön kiegészítők nélkül igénybe vehető a Go! Messenger és Skype hangátviteli funkciója. A PSP-3000 októberben kerül az üzletekbe, ajánlott ára 199 euró. A csomag a hardveren kívül országtól függően Go! kommunikációs szoftvert, illetve Buzz! Master Quiz, FIFA '09 vagy Harry Potter játékot is tartalmaz.

Sony PSP-3000

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés