Vezeték nélküli DLNA/Airplay hangszórócsaládot mutatott be a Sony

A japán gyártó hamarosan piacra dobja az SA-NS310, az SA-NS410 és az SA-NS510 jelzésű termékeket tartalmazó hangszórócsaládot. Az újdonságok különlegessége, hogy a hagyományos 3,5 mm-es jack bemenet mellett vezeték nélküli (Wi-Fi) hálózati kapcsolaton keresztül is képesek fogadni a megszólaltatni kívánt hangokat. Ehhez csupán arra van szükség, hogy a forrásként használt eszköz Airplay vagy DLNA kompatibilis legyen, és az adott hangszóróval egy közös hálózatra csatlakozzon.

Az eszközök távirányítása számos módon történhet, például okostelefonokról az Apple iTunes, vagy az Androidra írt Sony Network Audio Remote segítségével. Természetesen a Sony saját Music Unlimited szolgáltatása sem marad ki a repertorából, míg az asztali gépek és notebookok tulajdonosai a DLNA technológiát használva elsősorban az iTunes és a Windows Media Player segítségével szólaltathatják meg kedvenc muzsikájukat.

A 360 fokban sugárzó modellek között lényeges különbség elsősorban a hangszórók kiépítésében van. Az SA-NS310 csak egy darab 50 mm-es teljes sávszélességű hangszóróval dolgozik, míg a nagyobbakban 4+1 x 100 mm-es woofer felállás található. Ezenkívül az NS-SA510 további extrája, hogy nem igényel konnektoros tápellátást, a beépített, tölthető akkumulátor ugyanis ennek hiányában 5 órán keresztül képes kiszolgálni az igényeket.

Az SA-NS510 belső felépítése
Az SA-NS510 belső felépítése

A Sony SA-NS310, SA-NS410 és SA-NS510 ára előrendelésben rendre 150, 250 és 350 euró. Megjelenésük augusztus végére várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés