Hirdetés

Biztos nem jön az új PlayStation a Sony következő üzleti évében

A vállalat ugyan már nyiltan beszél a rendszer létezéséről, de azért lehűtötték a kedélyeket a megjelenés időpontját tekintve.

Még a hónap közepén írtunk arról, hogy a Sony először beszélt az új generációs PlayStation konzolról. Azóta a "hájpvonat" igen nagy sebességre kapcsolt a média részéről, és bizonyos pletykák már az idei startot prognosztizálták.

A Sony elárulta, hogy azért ennyire közeli időpontról szó sincs, a következő üzleti évükben biztos nem jelenik meg a fejlesztés alatt álló masina. Ez lényegében azt jelenti, hogy leghamarabb a következő esztendő nyarához közeledve történhet meg a start, de inkább az a valószínűbb, hogy a gyártó az ünnepi szezont célozza meg.

Az aktuális generációnak számító PlayStation 4 termékcsalád egyébként továbbra is nagyon jól teljesít, mostanáig 96,8 milliónál is több gépet szállítottak le, vagyis nagyon közel van a 100 milliós álomhatár, amit a nyáron el is fognak érni. Érdekesség, hogy a PlayStation Now szolgáltatás is kellemes eredményeket hoz, hiszen már nagyjából 700 ezer előfizető használja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés