Hirdetés

Programajánló: Sony FotóHajó 2012

A tavalyi sikerek után 2012-es év sem múlhat el FotóHajó nélkül, mely egyedülálló környezetben és tartalmas programokkal szolgálja a fotós társadalom tájékoztatását, szakmai fejlődését. Az egész napos rendezvényen folyamatos előadások és kiscsoportos gyakorlati foglalkozások váltják egymást, miközben a kiállítótérben a fotóipar legfrissebb újdonságait próbálhatják ki a résztvevők. Tehát fedélzetre fel, május 13-án Sony FotóHajó a ProPhoto Workshops szervezésében.

A 2. FotóHajó több újdonságot fog tartogatni az előző évhez képest. Korábbi vízi jármű kapacitását duplájára cserélték, így a májusi workshopnak a Zsófia Főhercegné Hajó ad majd otthont. A Dunán Szentendréig tart majd a hajóút, ahonnan ismét a budapesti kikötő lesz a célállomás. A 2012-es Sony FotóHajó tematikája a divat- és glamour fotográfia köré fog épülni. Látható lesz majd egy komplett ”átváltozás”, ahol előadás közben készül el a modell sminkje és hajkoronája, a fotózás összes fázisát bemutatja és kivitelezi az S1 Stúdió. A komfortos bálterem kellő befogadóképességgel rendelkezik több száz fő részére, az előadások segédanyagait nagyméretű LCD televíziókon, kivetítőkön is követni lehet majd. Az előadók között lesz többek között Jaksa Tímea a Visualime-tól, aki a glamour világába kalauzolja el a nagyérdeműt. Férfiaknak, hogy értsék mi van a másik oldalon, nőknek, hogy másként láthassák - magukat. Hogyan tálaljuk ízlésesen az erotikát, kiderül a hajón…

Május 13-án az egész nap folyamán láthatnak majd technikai bemutatókat a Sony FotóHajó utasai, melyek során a legújabb fotómasinákról, objektívekről és kiegészítőkről tudhatnak meg részleteket, kulisszatitkokat. Szeretné kipróbálni a Sony tükör nélküli SLT rendszerét és legkiválóbb a Zeiss optikákat, vagy a Canon 1D X és Nikon D4 csúcskészülékeket? A FotóHajón minderre bőségesen lesz lehetőség; a programot úgy alakították ki a szervezők, hogy legyen szabadidő a termékek próbálgatására, beszélgetésre a képviseletek szakembereivel, illetve kötetlen eszmecserékre egymás között. Hiszen a fényképezés többről szól, mint az exponálógomb lenyomásáról…

A konferencia teremben kisebb csoportokba szervezett gyakorlati foglalkozásokkal találkozhatunk majd, ahol szakemberek mutatják be a divat- és glamour fotográfia mesterfogásait. A professzionális és kreatív megvilágítás trükkjeihez szintén határtalan mennyiségű stúdió felszerelés áll majd rendelkezésre a Mikrosat jóvoltából.

Kedvező időjárási viszonyok esetén, a tetőteraszon is aktív fotózásra lesz lehetőség, illetve a kihelyezett teleobjektíveket élesben lehet majd próbálgatni. A gyönyörű modelleket tavalyhoz hasonlóan, most is a EuropeFace garantálja. A délután folyamán az is kiderül, miként tudja magát egy fényképész a leghatékonyabban népszerűsíteni, mit tartogat számunkra a Google és milyen üzleti potenciálok vannak a Facebook-ban.

Az egész napos programok közben persze minden fotós megéhezik, ezért a nap folyamán a rendezők kétszer is biztosítanak meleg ételt; az estét végül egy svédasztalos vacsorával zárják. És persze nem maradhat el a tombola sem, melyen az eddigiekhez hasonlóan több százezer forint értékben sorsolnak majd ki ajándékokat.

Résztvevőként a belépő ára bruttó 10 000 Ft, mely tartalmazza az utazás, a szakmai programok, az étkezés költségét, ráadásul még le is vásárolható.

További információk és jelentkezés:

www.prophoto.hu

http://www.facebook.com/prophotoworkshops

Azóta történt

Hirdetés