Komoly akcióval támogatja meg OLED tévéjét a Sony

A 4K HDR támogatású AF8 egyelőre 55 és 65 hüvelykes változatban érhető el.

Hirdetés

A Sony magyarországi képviselete hivatalosan is bejelentette, hogy már hazánkban is elérhetőek a vállalat idei, új OLED televíziói. Az AF8 sorozat jelenleg egy 55 és egy 65 hüvelykes tagból áll, de jó esély van arra, hogy később befut a 77 hüvelykes verzió is.

Sony AF8
Sony AF8 [+]

A 4K felbontású termék támogatja a HDR tartalmak megjelenítését, és a tavalyi A1-hez képest kicsit konzervatívabb kialakítást kapott. Nincsen hátranyúló, kényelmetlenül elérhető állvány, amely a csatlakozókat tartalmazza, hanem a ki- és bemenetek a szokásoknak megfelelően a hátlap szélén kaptak helyet. Körülbelül fél órát töltöttünk egy 65 hüvelykes AF8 társaságában, és ennek alapján azt tudjuk mondani, hogy normális minőségű forrásból származó tartalmak esetén egészen pazar a képminősége.

Az 55 hüvelykes változat ajánlott fogyasztói ára 799 000, míg nagyobbiké 1 099 999 forint. A cég emellett egy komoly akcióval támogatja a modellek bevezetését. Ennek értelmében, ha bárki 2018 május 14. és július 1. között vásárol ilyen televíziót, akkor kap ajándékba egy PlayStaion 4 Pro konzolt, aminek az értéke kb. 130 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés