Sharp LE430E: garzonokba, kollégiumokba, hálószobákba szánt tv széria érkezik

Hirdetés

Négy új készülékkel bővíti kínálatát Magyarországon a Sharp. Az új LE430E családba 19, 22, 26 és 32 hüvelyk képátlójú készülékek tartoznak. Tehát láthatóan a sorozattal elsősorban azokat célozzák meg, akik kis lakásban élnek, esetleg a konyhába, hálószobába szeretnének elhelyezni még egy televíziót. A 22"-es tévé kínál csak Full HD felbontást, a többi esetében be kell érni 1366x768 képponttal.

Sharp LE430E
Sharp LE430E

Mindegyik készülék rendelkezik integrált DVB-T és DVB-C tunerrel, ami azt jelenti, hogy a kódolatlan digitális adások vételéhez nem szükséges set-top-box vagy bármilyen egyéb, a jelek feldolgozását szolgáló kiegészítő. Az új, LED háttérvilágítású LCD tévék fehér hátlappal, valamint fehér vagy fekete állvánnyal kaphatók, amelyek a gyártó szerint önmagukban is vizuális élményt nyújtanak. A négy tv mindegyike rendelkezik beépített médialejátszóval, amelynek köszönhetően az USB porton keresztül csatlakoztatott adattárolóról közvetlenül lejátszhatóak a DivX vagy DivX HD formátumú videok, filmek.

Természetesen az MP3 kiterjesztésű zenék kezelése is megoldott, és digitális fotóalbumként is funkcionálhatnak. A 2 darab HDMI mellett került rájuk egy Scart, egy USB és egy CI slot is, amely a fizetős adások dekódolásához szükséges kártyák fogadását biztosítja. Az LE430E sorozat 2011. júniusától kapható a boltokban. A magyar árakról hivatalos információval nem szolgált a vállalat, de azt lehet tudni, hogy a készülékek már előrendelhetőek, és a 32 hüvelykesért 135 000 forintot kérnek el a webáruházakban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés