Hirdetés

8K zsebtévét villantott a Samsung

A microLED technológiára épülő The Wall for Business legnagyobb változata elérheti az 583 hüvelyket!

Hirdetés

Mi is többször okoskodtunk már a Samsung által gőzerővel fejlesztett microLED technológiáról, és a jelek szerint a vállalat nem húzta be a féket. Legalábbis erről tanúskodik, hogy a cég az ISE 2020 kiállításon ismét új eszközökkel állt elő.


[+]

A rendezvényen mutatták be a The Wall for Business termékvonalat, amelynek tagjai kisebb kijelzőkből, modulárisan épülnek fel. Ez a megoldás lehetővé teszi az eddigi legnagyobb, 583 hüvelykes, azaz 14,8 méteres képátlójú microLED kijelzőjük megalkotását, amely 8K felbontás megjelenítésére képes. A terméket, mint a neve is mutatja, alapvetően üzleti felhasználóknak szánja a cég, de ha van valakinek egy saját stadionja, vagy nagyobb moziterme, akkor nyilván ő is hasznát veheti.

A The Wall for Business egyébként elérhető 219, 249, valamint 437 hüvelykes változatban is. Mivel a cég minden egyes alkalommal egyedi értékesítési konstrukciót dolgoz ki az ilyen típusú termékekre, ezért árat nem tudunk mondani, de hát biztos irgalmatlanul sokba fognak kerülni az új microLED megjelenítők.

Előzmények

Hirdetés