Különleges dizájnnal érkezik az idei Samsung top plazma

A Samsung idén Vegasban is nyilvánvalóvá tette, hogy továbbra is kitart a plazma technológia mellett. Többek között kiállították az F8500 típusjelzésű televíziót is, ami az első félévben egyfajta zászlóshajó szerepet tölt be e termékcsoportban.

Samsung PN60F8500
Samsung PN60F8500 [+]

A különleges kialakítású, Metal Craft dizájnvonalba tartozó készülékhez hasonlót se nagyon láttunk még, de legalább bebizonyosodott, hogy még mindig lehet újat mutatni a formatervezésben is. A Full HD felbontású készülék képes a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére, amihez az aktív-shutteres képalkotási eljárást használja. A jó képminőség érdekében ellátták a Deep Black Algorithm II névre hallgató technológiával, és a tükröződésmentes Real Black Pro szűrővel.

Samsung PN60F8500
Samsung PN60F8500 [+]

Természetesen az idei év továbbfejlesztett okostévé rendszere sem hiányzik belőle, és az evolúciós csomag fogadására is képes. A kezelését megkönnyíti, hogy a hagyományos távirányító mellett vezérelhető tablettel, okostelefonnal, külső egérrel és billentyűzettel, sőt akár hanggal vagy mozdulatokkal is. A televíziót várhatóan idén kora tavasszal már meg lehet vásárolni, de hogy mennyiért, azt még egyelőre nem lehet tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés