Hirdetés

Ryzennel is jön a Huawei Matebook D széria

Az olcsóbb kategóriába tartozó MateBook változat 15 és 14 hüvelykes kijelzővel és Ryzen 5 3500U-val rendelkeznek.

Hirdetés

Eléggé rájárt a rúd az elmúlt időszakban a Huawei MateBook családjára, éppen csak elkezdték komolyan fejleszteni a portfóliót, amikor az amerikai korlátozások következtében dugába dőltek a terjeszkedésre kitalált tervek. Mindenesetre a cég nem hagyja veszni ezt az üzletágat sem, és ha minden igaz, az év közepe fel hazánkban is megjelenhetnek a MateBook D széria Ryzennel szerelt változatai.


[+]

Ebben az esetben egyébként két modellről lehet szó, a 15,6 hüvelykes képernyővel szerelt D15-ről és a 14”-es panellel rendelkező D14-ről. Mindkét gép Full HD felbontást, 8 vagy 16 GB memóriát és Ryzen 5 3500U processzort kaphat. A háttértár a kisebbik modell esetében SSD, a nagyobbiknál SSD+HDD kombinációkból állhat, és ha minden igaz, akkor a korábban bemutatkozott Huawei Share 3.0 is tiszteletét teszi majd rajtuk. Hazai árakról egyelőre nincsenek információk, de az angol piacon 600-650 fontos szintre várják őket.

Azóta történt

Előzmények

  • Mi lesz veled, Huawei?

    Egy hét alatt fordult a világ a legnagyobb kínai távközlési cég jövőjét illetően. Miért történt, mi történt, mi lesz ezután?

  • Huawei Matebook 13: csúcsról középre

    Nagyon jól sikerült, de méregdrága a Matebook X Pro. Most viszont itt egy olcsóbb testvér, hasonló tudással!

  • Rástartol a notebookokra a Huawei

    Frissített MateBook X Pro és bővített MateBook széria mutatja, hogy a kínai gyártónak mennyire fontos lett ez a szegmens.

Hirdetés