Rövidre vágott GeForce GTX 960-as VGA-k a Gigabyte-tól

A Gigabyte-nál az év elején bemutatott GeForce GTX 960-as VGA-ból már volt egy kompakt méretű NYÁK-ra épülő verzió, de a gyártó ezt a választékot most további modellel bővítette. A Gigabyte újdonsága sok tekintetben az ASUS Mini GTX 960-nal kíván konkurálni, legalábbis a legtöbb paraméter erre utal.


[+]

A nyomtatott áramköri lap elejétől a végéig most is 18,1 centiméter, ami bő egy centiméterrel hosszabb riválisánál, ugyanakkor mellette szól, hogy 2 és 4 GB-os verzióban is elérhető a kártya GV-N960WF2CN-2GD, GV-N960OC-2GD és GV-N960OC-4GD típusjelzés alatt. Ami az órajeleket illeti, az enyhe tuningon átesett OC-s verziók 1190 MHz-es mag és és 1253 MHz GPU Boost órajeli is a mini paramétereit másolják, akárcsak az érintetlenül hagyott 7 GHz-es GDDR5 frekvencia. A csak 2 GB fedélzeti memóriával ellátott WF jelzésű modell esetében 1127/1178 MHz-es GPU-órajelekkel és szintén 7 GHz-es GDDR5 frekvenciával lehet számolni.


[+]

A hűtésért a WindForce hűtő felel, ami egy darab 8 milliméter vastag S-alakú hővezető csővel megtámogatott bordából és egy pár ventilátorból áll. Mindegyik VGA-ra egy darab HDMI 2.0, egy darab DisplayPort 1.2 és két darab dual link DVI kerül, a tápellátáshoz pedig egy darab 6-tűs PCIe tápcsatlakozó szükséges.


[+]

A Gigabyte hivatalos ajánlott árakat egyelőre nem tett közzé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés