Olcsóbb in-ear füles kerül piacra a ROG termékcsalád részeként

A ROG Cetra II Core elődjénél visszafogottabb funkcionalitással és árazással kerül a boltok polcaira.

Hetek óta piacon van az ASUS zajszűrős, ambient (vagyis beszélgetés közben a külvilág hangjait felerősítő) móddal és RGB világítással is rendelkező, játékosoknak szánt fülhallgatója, a ROG Cetra II, amely itthon csak elvétve kapható. Ez talán nem is akkora gond, hiszen 30 ezer forintnál is magasabb árával nem valószínű, hogy kapkodnának érte, ennyi pénzt ugyanis a legtöbben inkább valami komolyabb headsetre, vagy gamer fejhallgatóra költenének el.


[+]

Most befutott a fülhallgató Core utótaggal ellátott verziója, amely egy fokkal alacsonyabb vételárat kapott, néhány hazai webáruházból már 25 000 forint alatt hazavihető. Sok ROG termékhez hasonlóan valószínűleg ezúttal is az ismert logó számít a termék legdrágább elemének, hiszen a nem sokkal alacsonyabb vételárért cserébe egy igen fontos dolog is kikerült az egyébként 20-40 000 Hz frekvenciatartományú, 110 dB maximális hangerővel rendelkező, 9,4 mm átmérőjű hangszórókkal és 1,25 m hosszú jack kábellel ellátott fülesből, nevezetesen a házba épített mikrofon és a hozzá tartozó aktív zajszűréses technológia.


[+]

Persze a különböző méretű szilikon betétek már önmagukban is rendelkeznek némi zajszigetelő képességgel, ez azonban nem vethető össze az ANC hatékonyságával. Szerencsére azért a vezetéken elhelyezett vezérlőegységbe épített mikrofon megmaradt, így a játék mellett beszélgetésre is tudjuk majd használni új fülesünket.


[+]

A Core verzióról lemaradt még az RGB világítás is, ami olvasóink többségének talán nem akkora érvágás, mint az ANC hiánya, de van az a tábor, akinek nem létezik gamer eszköz RGB nélkül, nekik tehát marad a drágábban megvásárolható, eredeti ROG Cetra II.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés