Hirdetés

ROG Strix RX 5700 és 5700 XT változatokhoz készített hűtőblokkot az EKWB

A szlovének az EK-Quantum Vector hűtőblokkjukből készítettek egy, az ASUS megoldására szabott verziót.

Ugyan az EK Water Blocks palettáján létezik már olyan, AMD Radeon RX 5700 és 5700 XT kártyákhoz készített hűtőblokk, amellyel vízhűtéses rendszerbe köthetjük a vörösek üdvöskéit, ez azonban csak a referenciamodellekkel kompatibilis. Mostantól az ASUS tulajok is örülhetnek, hiszen az EKWB előrendelhetővé tette a ROG Strix RX 5700 és 5700XT kártyákra felszerelhető, D-RGB LED-ekkel gazdagon megpakolt vízhűtéseket.


[+]

Az új EK-Quantum Vector modellek felépítését bizonyára nem kell bemutatnunk, ezek is ugyanúgy lefedik a kártya teljes felületét, mint a referenciakártyákhoz készült verzió, továbbá a nikkelezett réz alap itt is közvetlenül érintkezik a GPU, a VRAM és a VRM egységekkel. Fedlapok tekintetében fekete és átlátszó modellek közül válogathatunk, továbbá lehetőségünk van anodizált, illetve natúr alumíniumból készült backplate-ek vásárlására és felszerelésére is, ezekért 33,73, illetve 40,91 eurót kérnek.


[+]

Maguk a hűtőblokkok már előrendelhetők a gyártó webáruházából, a szállítás az akril fedlapos variáns esetében december 18-án kezdődik, míg acetállal borított társát december 28-án kezdik kiszórni. Az árcédulán szereplő összeg szintén a szín függvényében változik, az átlátszó modell 148,55, a fekete pedig 143,42 euróba fáj.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés