Hirdetés

Szemüveggel bővült a Razer ruhatára

Az újdonság nem csupán szemünk világát óvná, de vannak rajta alapszintű médiavezérlők, és még a headsetünket is kiválthatja.

A Razer ismét egy újabb termékkategóriával egészítette ki a kínálatát, hiszen az Anzu formájában már szemüveget is vásárolhatunk tőlük. A kétféle méretben és kétféle dizájnnal (szögletes, illetve kerek) kapható megoldást a számítógép előtt napi szinten hosszú órákat töltő felhasználók számára (is) készítették, mivel a lencsék 35 százalékos kékfényszűrőként funkcionálnak, de tartozékként a bőrtok és a törlőrongy mellett egy szettnyi sötétített, polarizált lencse is előkerül a dobozból, amik a nagy (UV-A), valamint a közepes hullámhosszú (UV-B) ibolyántúli sugárzást szűrik 99 százalékban.

[+]

Hirdetés

Persze nem csak ennyi az egész, ugyanis a keretre 16 mm-es hangsugárzók, integrált mikrofon, továbbá érintős kezelőszervek kerültek, és az 5.1-es Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően számos eszközhöz társíthatjuk a vállalat legfrissebb termését, sőt, Androidra és iOS-re külön applikációt tölthetünk le hozzá, amellyel lehetőségünk nyílik háromféle equalizer beállítás közt váltani, a késleltetési beállításokat babrálni, firmware-t frissíteni, illetőleg a telepek állapotáról tájékozódni.

[+]

Az érintésérzékeny interfésszel párosíthatjuk össze az Anzut a célgéppel, korlátozottan vezérelhetjük a médialejátszónkat (lejátszás, szünet, előző/következő elemre lépés a lejátszási listában), konferenciabeszélgetést bonyolíthatunk le (válasz hívásra, hívás bontása, hívás elutasítása, váltás a beszélgetőpartnerek között), aktiválhatjuk a játékos üzemmódot, vagy okostelefonunk virtuális asszisztensét.

[+]

Az akkumulátor nagyjából 5 órás használati időt ígér és revitalizálása egy USB Type-A kábel segítségével történik, s ha a szemüveget összecsukjuk, a ketyere (értelemszerűen a következő kinyitásig) automatikusan készenléti módba kapcsol, amit aztán majd' két hétig képes fenntartani, mielőtt elfogyna a szufla. Az IPX4-es minősítésből fakadóan nem lesz probléma, ha az asztalon heverő Anzut véletlenül leborítjuk egy pohár üdítővel, vagy ha a szabad ég alatt elkap minket egy gyors zápor. Az apparátus tömege 43 és 48 gramm közt mozog attól függően, hogy milyen méretre és keretformára esik a választásunk. A beszerzés a gyártó webshopján, vagy a BestBuyon keresztül lehetséges 210 euró kifizetését követően, és az UV szűrős lencséket 35 euróért magukban is megvásárolhatjuk.

[+]

Egy széljegyzetet még megér, hogy a Razer partneri viszonyt ápol a Lensabllal, akik a listaáraikból 15 százalékos kedvezményt biztosítanak arra az esetre, ha az okoskeretbe dioptriás lencsét szeretnénk rakatni.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés