Hirdetés

Radeon RX480-at kap a Zotac mini izom-PC-je

Az AMD VGA-k kedvelőit sem hagyja cserben a Magnus sorozatban a vállalat.

Miután a Zotac az eddig elérhető komplett pascalos "mobil" NVIDIA GeForce felhozatalra kihozott már egy Zbox Magnus mini PC-t, sort kerítettek az AMD-re is. Igaz ami igaz, a választék nem túl bő, hiszen kizárólag egyetlen AMD vezérlő, a Radeon RX 480 választható a palettáról, legalábbis egyelőre.


[+]

Méretben és hardverügyileg, a GPU-t leszámítva, ugyanazt kapjuk, amit a Magnus EN1060 és EN1070 esetében. A 210 x 203 x 62,2 milliméteres házba tehát Intel Core i5-6400T processzor került, a barebone kiadásban RAM és HDD/SSD nélkül, de az IEEE 802.11ac-s Wi-Fi és Bluetooth 4.2-s vezérlő megtalálható benne. Nem meglepetés ezek után, hogy a 3 az 1-ben kártyaolvasó, a dupla Gigabit Ethernet és az infraport is része az összeállításnak, miként az sem, hogy az egyéb aljzatokban (2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 1 x USB 3.1, 1 x USB 3.1 Type-C) sincs eltérés az AMD-s kiadásban. Sőt, a két DisplayPort 2.0 és az egy pár DisplayPort 1.3 is változatlanul helyet foglal a gép hátoldalán.


[+]

Természetesen némi felárért cserébe most is lesz Plus kiadás, ami a fentieken túl tartalmaz gyárilag 8 GB DDR4 SO-DIMM memóriát, illetve egy 120 GB-os M.2 foglalatos SATA SSD-t és egy 2.5"-es 1 TB-os tárkapacitású HDD-t. Aki teljesen kulcsrakész megoldásra vágyik, annak Windows 10-es kiadás lehet a jó választás, amihez a komplett masinán felül jár a Microsoft eredeti operációs rendszerének egy példánya is, azonban a gyártó egyik kiadás árát sem árulta el eddig.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés