2019. január 18., péntek

Puhatolózik a Star Citizen kapcsán a Mad Catz

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat kidolgozott egy bevitel eszközt az egyik legjobban várt játékhoz, amely akár gyártásba is kerülhet.

Hirdetés

A Mad Catz a Saitek felvásárlása óta tekinthető híresnek az extrém igényeket is lefedő játékvezérlők szempontjából, amelyeket a cég bizonyos esetekben csupán egy játékhoz tervezett, bár akár általánosan is használhatók voltak. A következő évek nagy sikerjátékának a Star Citizen tűnik, amelyhez a vállalat tervezett egy játékvezérlőt, kifejezetten a Cloud Imperium Games kérésére.

A Mad Catz az újdonságot modulokból építi fel, amelyek sorrendje felcserélhető, és az egyes egységek, akár ki is hagyhatók. Az egész rendszer a Star Citizen irányítására van szabva, továbbá a vállalat elmondta, hogy még mindig aktív tervezés alatt áll a csomag, így várják a potenciális vásárlók visszajelzéseit. Maga a szett egyébként úgy néz ki, hogy egy belépő szintű opció lesz, mivel készül egy OLED kijelzővel rendelkező verzió is, amelyet a cég még nem mutatott be. Utóbbit azzal magyarázták, hogy az OLED kijelző még nincs olyan állapotban, hogy nyugodt szívvel tegyék ki a kamerák kereszttüzének.

Sajnos a Mad Catz koncepciójának egyelőre nincs megjelenési dátuma, de leghamarabb csak a következő év során kerülhet piacra, ha van akkora érdeklődés iránta, hogy a cég ténylegesen a kiadás mellett döntsön.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.