Hirdetés

Professzionális fotónyomtató a Canontól

Az i9100-at a gyártó kimondottan a professzionális felhasználóknak ajánlja. A májustól kapható - Németországban várhatóan 599 euróba kerülő - eszköz a fotóminőség eléréséhez 3072 fúvókát használ. A készülékkel akár A3-as formátumban (329x483 mm) is kinyomtathatjuk posztereinket, amelyek felbontása maximum 4800x1200 dpi lehet. A Canon ennél a printernél az általa kifejlesztett Single Ink-technológiát alkalmazza. A hatpatronos eszköz további előnye a margó nélküli nyomtatás. A vállalat nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a Canon-fotópapírra printelt fotók akár 25 évig is megőrzik minőségüket, élességüket, színhűségüket.


Forrás: www.zdnet.de

A termék hangja működés közben 37 decibel. Fotó üzemmódban a nyomtatónak csupán egy percre van szüksége egy DIN A4-es fotó kiprinteléséhez, egy A3-as fotó két perc alatt készül el. Opcióként kapható a RIP-szoftver, ami kibővíti az alkalmazási lehetőségeket.

A Single Ink-technológiának köszönhetően minden patront egyenként cserélhetünk ki. Az i9100 kompatibilis a digitális fényképészetben használatos Exif Print nyomtatási szabvánnyal. USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés